Winterdromen

Winter Dromen – Een middag en avond Movement Medicine toegewijd aan Diep Dromen

Tijdens het donkerste punt van het jaar en stiltepunt van ons eigen levenswiel komen we samen voor Dans en Ceremonie, zoals onze voorouders voor millennia gedaan hebben. Om terug te keren naar onze wortels; om het afgelopen jaar met dankbaarheid te laten gaan; om te luisteren hoe de wijsheid in onze cellen ons vertelt over Winter Dromen en om ruimte te maken voor deze dromen; om het donkere mysterieuze levensvuur in ons te voeden met het terugkerende licht.

In de middag zullen we door vrije dans en gefocusde Movement Medicine oefeningen de tijd nemen om oude verhalen van het afgelopen jaar te verteren en de geleerde lessen te integreren; we onderzoeken en omarmen waar we nu staan op dit keerpunt van de seizoenen; we openen ons voor de Dreamtime en verbinden ons met de dromen die in het diepst van ons wezen groeien.

S’avonds, wanneer we omhuld worden door de duisternis, gaan we in Ceremonie. Om onze dromen voor onszelf en de “Wider Web of Life” te zweten en te dansen; om onze dromen te laten voeden door de Dromende Aarde-Moeder en te verbinden met Spirit; om onze intenties aan te scherpen; en om expressie te geven aan onze dankbaarheid voor de mogelijkheden van het nieuwe jaar.

Durf te dromen, durf te dansen!

DATUM & TIJD:
Zaterdag 19 december 2015, 13:30 – 22:00
Inloop en thee vanaf 13:00

LOCATIE:
Utrecht, exacte locatie nog niet bekend

PRIJZEN:
euro 70,= bij aanmelding en betaling voor 25-11-2015, euro 85,= daarna

OPGAVE:
Door middel van een mail aan: info@maroldemmelkamp. Je deelname is definitief na betaling

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *