Phoenix Rising

poster-a4-1

Dit sjamanistiche ritueel is voor hen die een volgende stap willen zetten op hun evolutionaire pad. Om niet-dienende patronen en manieren van leven op te ruimen en/of te transformeren. Om zo ruimte te maken voor jouw Essentie, jouw authentieke Zelf. Ruimte voor jouw spirit om in jouw lichaam te landen, zodat jij kan (gaan) vliegen en expanderen.

De ingrediënten voor dit ritueel zijn:
– Een oud Keltisch Heilgdom (op landgoed De Dennenboom)
– Je zult letterlijk in het vuur dansen
– We dansen buiten in de natuur
– De opstandingsenergie van Pasen en het vruchtbaarheidsrite van het Paasvuur
– Movement Medicine practise en mandala

Welkom vanaf 13:00. We zijn klaar om 17:30

Prijs: euro 35,=

Aanmelden via Pauline van Rijckevorsel: paulinevanrijckevorsel@gmail.com


Over Landgoed De Dennenboom
Landgoed De Denneboom is een particulier landgoed van 22 ha, gelegen op de grens van Sint-Michielsgestel en Schijndel, op steenworp afstand van ’s-Hertogenbosch. Deze particuliere erfgoedparel wordt al 400 jaar beheerd door één familie. 
Gelegen op een kruispunt van leylijnen was landgoed De Denneboom ooit een Keltisch Heiligdom. De 13 heilige bomen van de Kelten zijn nagenoeg allemaal op het landgoed terug te vinden en de sacrale atmosfeer omringt je wanneer je het landgoed betreedt. De natuurkrachten doen hun werk nog steeds op deze krachtplek.
Pauline van Rijckevorsel, werkt als ‘hoedster’ van het landgoed met hart en ziel om het landgoed voor de volgende 7 generaties in te behouden en ‘het natuur heiligdom’ van deze prachtige, oude krachtplek weer in ere te herstellen.