Van Donker naar Licht

 

Met het eerste licht van de Lente, nodig ik je uit om elkaar weer te ontmoeten in de dans en te onderzoeken welke winterdromen hebben liggen broeien in het donkerte en de stilte van de wintermaanden en nu het licht van de Lente nodig hebben om te groeien.


Nacht en Dag, Donker en Licht, Vrouwelijk en Mannelijk, Aarde en Zon, Wortels en Takken, Ziel en Spirit zijn op deze dag volledig in harmonie. We gebruiken dit om de balans in ons eigen leven te verstevigen, zodat we onze dans tussen ZIJN en WORDEN, tussen DROMEN en MANIFESTEREN en tussen ZELF-ACCEPTATIE en GROEI met gratie kunnen dansen.

In de late namiddag gaan we in ceremonie: een movement medicine ritueel waarin we, net zoals onze voorouders, dansen en bidden voor een goed en vruchtbaar jaar. We laten ons voeden en inspireren door alle energieën van de Movement Medicine Mandala en dansen voor al onze relaties.

Van Donker naar Licht is een uitgelezen kans voor healing en vernieuwing. Je hebt geen Movement Medicine ervaring nodig om mee te doen. En geen enkel fysiek ongemak hoeft een reden te zijn om weg te blijven. Alleen je bereidheid om te dansen wat jou beweegt en je moed om te dromen zijn voorwaarden voor deelname.

Deze workshop staat momenteel niet gepland. Maar kan altijd in jouw community georganiseerd worden.