Koesteren

voorkant-5Wil jij diep van binnen voelen dat je waardevol en geliefd bent, dat je gekoesterd wordt? Weten dat je een kind van het Leven zelf bent en dus een plek hebt in het leven?

In deze workshop leer je om weer in verbinding met die koestering te leven. Onder deskundige en veilige begeleiding van Martine Jongenelen en Marold Emmelkamp maak je contact met de universele, liefdevolle, koesterende kracht van het leven. Je leert om die kracht sterker te maken en in jezelf te verankeren als jouw innerlijke, voedende ouder.
Vervolgens leer je om die in contact te brengen met jouw innerlijke kind. Om vanuit je gezonde zelf te zorgen voor je gewonde zelf. Je leert om voor je eigen koestering te zorgen. We koesteren ook elkaar, om zo te ervaren dat je kan rusten in de liefdevolle aanwezigheid van een ander mens. Alles met groot respect en aandacht voor ieders wensen en grenzen.
Je leert ook om de koestering van de natuur en de aarde te ervaren.

In de workshop gebruiken we onder andere geleide meditaties, lichaamswerk, medicine walk en deelrondes. Ook bestaat de mogelijkheid om te overnachten en gedurende de nacht koestering te ontvangen en te geven. Je kunt er ook voor kiezen om thuis te slapen.
Aan het eind van deze workshop ga je naar huis in verbinding met jouw onvoorwaardelijke, koesterende zelf en met handvatten om zelfstandig in contact met koestering te blijven.

Deze workshop gaat over het ervaren van geborgenheid en veiligheid en heel duidelijk
NIET over sensualiteit of seksualiteit.

Ik geef deze workshop samen met Martine Jongenelen (1967). Zij is psychologe en hypnotherapeute en werkt sinds 16 jaar in haar eigen praktijk.  Meer informatie over Martine:  www.hypnotherapieutrecht.nl

Datum: zaterdag 26 november 2016 (10:00) – zondag 27 november 2016 (17:00)

Prijs: €225,- of € 200,- indien aangemeld en betaald voor 15 november 2016

Aanmelden via Marold: info@maroldemmelkamp.nl