Ervaringen van deelnemers

Vertel hier aan anderen wat je ervaringen zijn met een les of een workshop. Of hoe je Marold als begeleider ervaart. Je ontvangt dan vijf euro korting op jouw eerst volgende keer dat je naar een OPEN LES MM op dinsdagavond in Utrecht komt. 
(Scroll naar beneden om je reactie plaatsen)

 

8 reacties

 1. Regelmatig dans ik bij Marold. Hij heeft mij geholpen om te gaan staan voor mezelf en mijn grenzen aan te geven vanuit respect voor mezelf en de ander. Vroeger was ik echt een love-junk en een pleaser. Dat is nu verleden tijd, mede dankzij Marold. Wat een bevrijding om mezelf helemaal te mogen zijn, in verbinding met de omgeving!

 2. heerlijk hartelijk welkom in zachtaardigheid en ruimte gevend aan ieders uniekheid waar we ook zijn in onze reis. i appreciate!!! txs!!!

  i feel welcomed to share from my sourcebeingness to others on this level to receive and share and give and in-JOY uniqued ness and un-cover natural state by shaking the bodies ass. and to interact from the unconditional lovebein we are.. bye bye to the devil telling me i am not good enough.. ; ) and yehaaa helloo to true passion and creatorship… i loved dancing and singing! txs so much appreciate your open invitation. dancing into the expansion of my consciousness of unconditional love and so it is!

  yahooo grrr prilaaa la txs!

  txs a lot Marold!

 3. Dank Marold Emmelkamp voor jouw open les Moving Medicine bij Danspaleis030! Dank voor je warme welkom, voor je uitnodigende en accepterende stijl van begeleiden, voor je zo passende muziekkeuze. Het dansen in, door en met de elementen; krachtig en dropping into my own body….

 4. You can feel the medicine in the space which Marold creates: he loves the dance, the mystery of the rhythms of the body, the natural world and all the feelings that arises from that.
  He teaches with deep respect for the dancers. In this space I feel free and safe to dive much deeper into the healing powers which moves in all of us and which connect us all

 5. Een fantastische gelegenheid om via het dansen jezelf helemaal te exploreren en volop te genieten van wie je bent in lichaam, hart, ziel en geest. Ik heb nog nooit een dans teaching geproefd waarbij het element Medicine zo duidelijk voelbaar is. Een geweldig feestje dat ik elke week graag wil meemaken

  • Zo te dansen met jezelf en anderen is een zaligheid, en op zijn minst eens proberen, de muziek en sounds zijn Goddelijk, echt hemels, je zwemt erin, je zweeft ermee de wolken door en komt aards neer op blote voeten, geworteld uit de grond met armen als takken, de levenslust wakker gedanst, om uit te komen bij jezelf, je diepste gevoelens, aangeraakt. Een geschenk aan jezelf, niet ontnemen, komen dus

 6. Movement Medicine brengt me in contact met mijn lange lijf, mijn dromen, mijn grace en mijn levenslust. Elke keer weer ga ik een mooi patroon door van opstarten, loslaten van mijn te actieve mind, loslaten van pijntjes en zo kom ik vanzelf een ander gebied met veel flow en vreugde…heerlijk. Dat gun ik iedereen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *