Lente Equinox – Van Donker naar Licht –

 

De tijd is aangebroken om onze dromen uit de winter om te gaan zetten in daden en ze zo in deze manifeste wereld te brengen.  Op het punt van het dynamisch evenwicht tussen het licht en het donker, komen we weer als Tribe rond de Tree of Life samen. En daar brengen we onszelf weer terug naar de krachten van het leven die alles draaiende houden. Om samen op te staan, samen op te groeien en samen een beetje meer wakker te worden in wie we zijn en wat aan ons is om terug te geven aan het leven.

Deze ceremonie zal een ruimte zijn om diep te dansen, om je eigen tempo te volgen en om het leven dat ons leeft vrij te laten bewegen. We zullen ons voldoende leeg maken om onze dromen goed te kunnen horen spreken, en te kunnen luisteren naar Spirit, welke stappen we kunnen maken om onze dromen te manifesteren. We bidden voor helderheid om de weg voor ons helder te kunnen zien. En voor steun bij en vruchtbaarheid voor elk te zetten stap.

Deze ceremonie is, zoals elke Movement Medicine ceremonie een mix van fantastische muziek en beats enerzijds en een duidelijke en eenvoudige geleide ceremoniële structuur anderzijds. De beat en muziek dragen ons, de structuur houdt onze dans toegewijd aan al onze relaties en verbonden met alles dat ons steunt.

Kom en neem je plaats in deze cirkel en laten we onze verbinding met Al wat ons inspireert, wat ons omarmt en wat ons de kracht geeft om te zijn wie we zijn, verdiepen. Zodat we in deze tijd onze rol kunnen spelen op een manier die waardig is aan we zijn en wat we komen brengen.

For the Love of Life!

In 2021 wordt deze ceremonie gehouden op 21 maart in Bunnik. Klik hier voor meer praktische informatie en om je aan te melden.