The Source of Life

 

Movement Medicine verdiepingsdagen en ceremonie om je seksuele energie te helen, belichamen en in te zetten voor een empowered, creatief en vreugdevol leven. 

Seksuele energie is de bron van het leven. Het is inspiratie,
potentie en manifestatie tegelijkertijd. Het is de essentie  van onze vruchtbaarheid. Het stimuleert onze zinnelijkheid en levendigheid. Het is lijfelijk, het is heilig, het is goddelijk en het is onschuldig. Het voedt ons en geeft ons levenskracht. Het maakt ons krachtige wezens! Seksuele energie is de goddelijk natuur van het leven dat door ons heen beweegt. Het is ons lichaam, hart en mind samen verenigd in een dans met de creatiekracht van het leven zelf. Wat is er heerlijker en spiritueler dan dat?

Deze workshop en ceremonie steunt je om een (volgende) stap te zetten in de heling van je seksuele energie, om je seksuele energie te belichamen en het te gebruiken als de levenskracht voor empowerment, creativiteit en heling, zoals het bedoeld was te zijn. Ongeacht je geschiedenis, leer je om jouw seksuele energie in te zetten als de potente kracht voor jouw heling in dit gebied, en het de basis te laten zijn voor gezondheid, geluk en creativiteit in alle gebieden van je leven.

In deze verdiepingsdagen:
– Leer je door Movement Medicine practise je seksuele energie kennen in zowel haar goddelijke wildheid en tedere vrijheid en het op een bezielde manier belichamen (daarvoor krijg je ook een twee rituelen mee voor naar huis).
– Onderzoeken we de dans van Yin en Yang en hoe onze seksuele energie beweegt tussen deze twee schijnbare polariteiten. 
– Gebruiken we het Movement Medicne S.E.E.R-ritueel (Systemic Essential Energy Retrieval) om Yin- en  Yang-kracht, en seksuele energie die in het verleden verloren is gegaan, terug te halen. Zodat we deze energieën in het heden weer tot onze beschikking hebben en voor ons kunnen laten werken.
– Gaan we in ceremonie om heling uit te nodigen voor jouw seksualiteit en schaamte rond je seksualiteit los te laten en stap voor stap je seksualiteit in te zetten voor een empowered, creatief en vreugdevol leven. 

Dit is krachtig sjamanistisch werk, dat geworteld is in de Movement Medicine Mesa. Er is geen naaktheid in dit weekend en je hoeft niet in fysiek contact met anderen te zijn.

27, 28, 29 december 2021 in Antwerpen, België: Klik hier voor alle praktische informatie en om je aan te melden
20, 21, 22 mei 2022 in Diest, België: Volg deze link voor alle praktische informatie en om je aan te melden