The Force from the Source @ Utrecht

For English, follow this link

Seksuele energie is de bron van het leven. Het is inspiratie, potentie en manifestatie tegelijkertijd.
Het is de essentie  van onze vruchtbaarheid en creativiteit. Het stimuleert onze zinnelijkheid en levendigheid. Het is lijfelijk, het is heilig, het is goddelijk en het is onschuldig. Het vitaliseert ons en geeft ons levenskracht.
Seksuele energie is de goddelijk natuur van het leven dat door ons heen beweegt. Het is de vereniging van lichaam, hart en mind samen dansend met de creatiekracht van het leven zelf. Het is de “force from the source”.

Deze Movement Medicine weekend-workshop (inclusief ceremonie) steunt je om een (volgende) stap te zetten in de heling van je seksuele energie, om je seksuele energie te belichamen en het te gebruiken als de bron voor levenslust, creativiteit en vreugde, zoals het bedoeld was te zijn. Ongeacht je geschiedenis, leer je om jouw seksuele energie in te zetten als de potente kracht voor jouw heling in dit gebied; en het de basis te laten zijn voor gezondheid, geluk en creativiteit in alle gebieden van je leven.

In deze workshop:
– Leer je door Movement Medicine practise je seksuele energie kennen in zowel haar goddelijke wildheid en tedere vrijheid en het op een bezielde manier belichamen.
– Onderzoeken we de dans van Yin en Yang en hoe onze seksuele energie beweegt tussen deze twee schijnbare polariteiten. 
– Gebruiken we het Movement Medicine S.E.E.R-ritueel (Systemic Essential Energy Retrieval) om Yin- en  Yang-kracht en seksuele energie die in het verleden verloren is gegaan, terug te halen. Zodat we deze krachten en energie in het heden weer (meer) tot onze beschikking hebben en voor ons kunnen laten werken.
– Gaan we in ceremonie om heling uit te nodigen voor je relatie met je seksuele energie; om schaamte en schuld rond je seksualiteit los te laten en stap voor stap je seksuele energie in te zetten voor een empowered, creatief en vreugdevol leven. 

Dit is krachtig sjamanistisch werk, dat geworteld is in de Movement Medicine Mesa. Naaktheid en intieme aanraking zijn GEEN onderdeel van deze workshop.

Na afloop van het weekend, krijg je een begeleide versie van het S.E.E.R-ritueel mee naar huis, zodat je ook thuis nog door kan gaan om (seksuele) energie die in het verleden bevroren is of verloren is gegaan weer tot je beschikking te krijgen in het heden.

14 (avond), 15 & 16 (beide dag) juni 2024 in Utrecht, Volg deze link voor alle praktische informatie en om je aan te melden
5 (avond), 6 & 7 (beide dag) juli 2024 in Antwerpen. Dit weekend zal in het engels zijn. Volg deze link voor alle praktische informatie en om je aan te melden.