The Power of Fire

We hebben allemaal vuurkracht. Een goede relatie met het vuur in ons en de spirit van het vuur is essentieel voor ons eigen welzijn en dat van de wereld om ons heen.
Als we onze vuurkracht op een verantwoorde manier leren gebruiken is het een bron van creativiteit, zelfexpressie, transformatie, helderheid en levenslust.
Doen we dat niet dan is het een bron van (zelf)destructie dat zich kan uiten op verschillende manieren:  geweld & agressie tegen anderen of onszelf, machtsmisbruik of een burn-out als we het vuur ons laten domineren; en aan de andere kant het onvermogen om onszelf te beschermen en te manifesteren als we het vuur in ons onderdrukken. Teveel vuur verbrandt ons, te weinig vuur doet ons sterven van de kou.

In deze workshop gebruiken we Movement Medicine practises en sjamanistisch reizen om een creatieve relatie met onze vuurkracht te ontwikkelen en te belichamen.
In de dans hervinden we onze natuurlijke expressie van vuur en die delen van onszelf die onderdrukt zijn of nooit de ruimte hebben gekregen. Oude verhalen en beperkende overtuigingen omtrent onze vuurkracht worden uitgedaagd en kunnen getransformeerd worden.
Na de workshop ben je meer vertrouwd met de natuurlijke kracht van jouw vuur en voel je je meer op jouw gemak en vrijer om die vuurkracht te gebruiken.

Deze workshop is voor iedereen die haar/zijn relatie met vuur verder wil ontwikkelen, verdiepen en helen.
Voor mensen die zich vaak (passief) agressief gedragen, gebukt gaan onder de last van zelfkritiek, een burn-out hebben, passief of depressief zijn, uit hun slachtoffer- of daderschap willen stappen, focus of helderheid in hun leven missen of slecht hun grenzen kunnen aangeven en beschermen kan deze workshop een doorbraak bewerkstelligen.

Deze workshop kan katalyserend zijn. Ervaring met Movement Medicine is niet per sé noodzakelijk, maar is wel ondersteunend voor de workshop. Wil je vooraf één of meerdere op lessen volgen ben je van harte welkom. Klik hier voor meer informatie over de open lessen.

Deze workshop staat gepland op 28 april in Utrecht. Volg deze link voor meer praktische informatie.