De dagen lengen, het licht keert terug en de eerste geur van de lente hangt in de lucht. Traditioneel is dit de tijd om te danken en te bidden voor de vruchtbaarheid van het leven en de vruchtbaarheid van onze dromen. Ruimte te maken om onze dromen en gebeden te voeden met de toenemende kracht van het licht zodat ze vanuit de winterse droomwereld in deze manifeste realiteit kunnen wortelen en groeien.

Dit ritueel is, zoals elk Movement Medicine ritueel een mix van fantastische muziek en beats enerzijds en een duidelijke en eenvoudige geleide ceremoniële structuur anderzijds. De beat en muziek dragen ons, de structuur houdt ons gefocussed op onze verbinding met al onze relaties.

Dit ritueel zal een ruimte zijn om diep te dansen, om je eigen tempo te volgen en om het leven dat ons beweegt vrij te laten bewegen. We zullen ons voldoende leeg maken om de dromen die onze Ziel fluistert goed te kunnen horen. We geven onszelf terug in de armen van de beat om ons over te geven aan de leiding van Spirit. 
En terwijl we dat doen, zullen we onze fysieke lichamen opnieuw laten verbinden met de aarde, met alles dat ons steunt en daarbij, net als onze voorouders, de tijd nemen om het licht te verwelkomen. 

Kom en neem je plaats in deze krachtige cirkel van dansers en laten we onze verbinding met Al wat ons inspireert, wat ons omarmt en wat ons de kracht geeft om te zijn wie we zijn, verdiepen. Zodat we in deze tijd onze rol kunnen spelen op een manier die waardig is aan we zijn en wat we dromen.

For the Love of Life!

Meer praktische informatie en/of opgeven via deze link.