Samhain – MM Ceremonie

Op dit moment van het jaar, wanneer de sluier tussen de werelden op haar dunst is,
komen we samen in ceremonie “to dance our socks off” voor al onze relaties. Deze ceremonie is een viering van het leven, een unieke mogelijkheid voor heling, en een diepgaande manier om je gebeden te belichamen.

We zullen dansen en bidden voor al onze relaties en voor de droom van gezondheid, vrede, rechtvaardigheid en welzijn in deze wereld. We nodigen daarvoor ook onze voorouders uit om met hun kracht en wijsheid achter ons te komen staan en hen die na ons komen voor begeleiding en support.

In deze ceremonie is er ook de mogelijkheid om dierbaren die het afgelopen jaar deze aarde verlaten hebben te bedanken voor alles wat ze gegeven hebben, ze los te laten en ze alle goeds te wensen op hun verdere reis.


De ceremonie is een mix van goede muziek en beats enerzijds en een duidelijke en eenvoudige geleide ceremoniële structuur anderzijds. Beat en muziek dragen ons en de structuur van de ceremonie houdt onze dans gefocust op onze gebeden en verbonden met alles wat ons steunt.

Wees welkom. We creëren een gebed met de energie van onze dans. Een gebed dat geworteld is in het vertrouwen dat we kunnen en zullen evolueren. Een gebed dat nieuwe mogelijkheden en openingen in onze wereld brengt.

For the Love of Life!

Deze ceremonie wordt in 2022 gehouden op 5 november in Utrecht. Meer info & aanmelden via deze link