Sacred Union – MM Ceremonie (Bijna Lente Equinox)

De dialoog of dans tussen Yin en Yang, het vrouwelijke en het mannelijke, is aanwezig in het bewegende middelpunt van al het leven. Overal waar we kijken in de Natuur en de Kosmos, zien we deze polariteit in een dynamische balans harmonieus bewegen: het vrouwelijke en mannelijke complementeren elkaar, doen elkaar groeien, bekrachtigen elkaar wederzijds. Ze vormen een Heilige Twee-Eenheid en in hun dynamisch samen-zijn, creëren ze een ruimte die vol van leven is, die medicinaal, vibrerend en helend is, een ruimte waaruit het leven steeds geboren wordt en weer naar terugkeert om weer opnieuw geboren te worden.

Deze Movement Medicine Ceremonie (Sacred Union) heeft de intentie om heling uit te nodigen voor de dans tussen Yin en Yang in ons, tussen ons en tussen ons en al het andere leven. Zodat in ons deze relatie weer de Heilige Twee-Eenheid kan zijn die ze is: harmonieus, dynamisch, helend, vibrerend en vol met leven. Elkaar bekrachtigend en respecterend. Een cirkel van Medicijn creërend. Waardoor wij kunnen leven als de krachtige creatieve wezens die we zijn!

We komen samen onder de Tree of Life, als de dagen en nachten ongeveer even lang zijn. We gaan samen in ceremonie om te dansen, te zingen, te bidden, te helen. Deze Movement Medicine Ceremonie wordt gedragen door een krachtige cirkel van support en een sterke structuur. Binnen deze structuur word je aangemoedigd om je vrije, unieke dans te vinden en te ontdekken hoe het Vrouwelijke en Mannelijke samen kunnen dansen in een Heilige Twee-Eenheid binnenin jou, in je één-op-één relaties en in je gemeenschappen. Goede muziek en stevige beats ondersteunen je daarbij!

 

In 2023  wordt deze ceremonie gehouden op:
– 1 April in Utrecht (meer info en aanmelden klik hier)