MM Herfst Ceremonie

De intentie van deze Movement Medicine Ceremonie
is om ons vermogen om te oogsten en ontvangen te versterken en helen; En om daadwerkelijk te oogsten wat er dit jaar in je leven gegroeid is, tot wasdom gekomen is, vrucht is gaan dragen of het levenslicht is gaan zien; Om te ontvangen wat al is, zodat kan gaan groeien wat nu nog potentie is!

Deze ceremonie is, zoals elke Movement Medicine ceremonie, een viering van het leven, een grote mogelijkheid voor heling en een diepe manier om je gebeden voor jezelf, anderen en de community van het grotere levensweb te belichamen. Het is een ruimte om onze voorouders te herinneren, en uit te reiken naar onze collectieve nakomelingen om zo onze plek in de evolutie van het leven te kennen.

De ceremonie is een mix van fantastische muziek en beats enerzijds en een duidelijke en eenvoudige geleide ceremoniële structuur anderzijds. De beat en muziek dragen ons, de structuur houdt onze dans toegewijd aan al onze relaties en verbonden met alles dat ons steunt.
Kom en neem je plaats in deze cirkel onder the Tree of Life. Vind een support en rust in de gevoelde aanwezigheid van Great Spirit. Laat jezelf dieper zinken in wie je bent en wat aan jou is om aan het Leven terug te geven!
For the Love of Life!

In 2021 wordt deze ceremonie gehouden op 3 oktober in Bunnik. Volg deze link voor alle praktische informatie en om je aan te melden.