Mabon – Herfst Equinox Ceremonie

Op dit punt in het Wiel van het Jaar markeert Mabon
– de Herfst Equinox – de overgang van de lange warme dagen naar de korte koude dagen. Het is het feest van de tweede oogst, het is een moment van balans tussen het mannelijke en het vrouwelijke. En het is een briljant moment om samen te dansen en in ceremonie zijn.

De intentie voor ons werk in deze ceremonie is daarom tweeledig;
We versterken en helen ons vermogen om te ontvangen, om ons te laten door het dragen door het leven. We dansen om door de illusie dat we het ons leven zouden moeten verdienen heen te breken; en om de diepere waarheid dat het leven ons al lang steunt te belichamen. We (leren) oogsten wat al in ons leven is!
Vandaar uit dansen we in de dynamische balans tussen Yin en Yang. En in de ruimte die ontstaat als ze samen dansen: het Phoenix Medicijn. Wat moet er in ons sterven en terugkeren naar as? Wat komt er net in vorm? Wat leeft er in je en wil de vrijheid krijgen om nu gedanst te worden?

Deze ceremonie is, zoals elke Movement Medicine ceremonie, is een viering van het leven, een grote mogelijkheid voor heling en een diepe manier om je gebeden voor jezelf, anderen en de community van het grotere levensweb te belichamen.
Het is een mix van fantastische muziek en beats enerzijds en een duidelijke en eenvoudige geleide ceremoniële structuur anderzijds. De beat en muziek dragen ons, de structuur houdt onze dans toegewijd aan al onze relaties en verbonden met alles dat ons steunt.

Kom en neem je plaats in deze cirkel onder the Tree of Life. Vind een toevluchtsoord in de gevoelde aanwezigheid van Great Spirit. Laat jezelf dieper zinken in wie je bent en wat aan jou is om aan het Leven terug te geven!
For the Love of Life!

In 2021 wordt deze ceremonie gehouden op 18 september in Bunnik. Volg deze link voor alle praktische informatie en om je aan te melden.