For All Our Relations – Summer Solstice Ceremony

Wanneer de Zon op zijn hoogste punt staat en het krachtigst schijnt, komen we – net als onze voorouders – samen om te dansen; om in onze dans te bidden voor al onze relaties en dankbaarheid uit te drukken voor alles wat we ontvangen hebben van het leven; om voorbij ons eigen leven te kijken en ons te herinneren dat ons eigen welzijn verbonden is met het welzijn van de hele Aarde. Het is een viering van al het leven, waarin we ons over geven aan dat wat zo veel groter is dan wij, en support ontvangen van het mysterie dat in het hart van alles is.

Ik nodig je van harte uit voor deze helende, katalyserende en magische ruimte, waarin je gesteund wordt om mbv je dans jouw eigen “gesprek” met Spirit te hebben; om heling, support of inzichten te vragen; om het onbewuste naar het licht te brengen; om je verlangens en dromen met de Krachten van het Leven te verbinden en zo met het Leven zelf te creëren; om oude patronen te laten gaan en nieuwe kwaliteiten of innerlijke kracht te ontdekken; om jouw verbondenheid met al dat er is, weer te ervaren en te verstevigen;

Deze ceremonie is geworteld in de Movement Medicine “teachings” en wordt ondersteund door een krachtig energieveld. Er is een geweldig team van DJ’s en assistentie aanwezig om de ceremonie mede te dragen, zodat jouw dans jou zo diep mogelijk kan brengen.

Tijden; 10 uur – 22 uur
We starten om 10 uur met een eerste MM-sessie, om aan te komen, ons te verbinden met het land en elkaar en ons voor bereiden op de ceremonie. Daarna prepareren we de ceremoniële ruimte om rond 14 uur in ceremonie te gaan.
Ceremonie van 14 – 21 uur.
Tijd voor integratie 21 – 22 uur

In  2019 wordt deze ceremonie gehouden op 22 juni in Utrecht. Meer praktische informatie vind je hier.

ENGLISH VERSION:
================
Just as our ancestors did for ages when the Sun was at his highest point in the Sky, we gather  to dance, dream and pray for all of life and to give thanks to all our relations.

The ceremony provides a profoundly healing, catalytic and magical space where each dancer is encouraged to find their own unique way of expressing their dreams and love for life through the dance. It’s an opportunity to spend some time in a powerful community remembering that our own personal wellbeing is connected to the wellbeing of the planet.  It’s a change to lift up our hearts and to dedicate our dance to all our relations, human and non-human, past, present and future.

This ceremony is grounded in the Movement Medicine teachings which are all represented in the Movement Medicine mandala and as such is supported by the powerful & healing Movement Medicine energy field.
There is a great team of assistents and DJ’s to support you to dive deep into you dance and prayers!

Timings: 10 -22
At 10  am, we will start with an opening dance-session, to connect with the land and each other. After that, we will prepare ourselves and the ceremonial space.
The actual ceremony will be from: 14 – 21
Time for integration:  21 – 22

In 2019 this ceremony will be held on 22rd of June in Utrecht. For more practical information,  please read further here