Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Your Dance Matters

Jouw dans doet er toe. Iedere dans doet ertoe, de jouwe en de mijne! We hebben allemaal een stukje van de puzzel, een deel van het antwoord op de uitdagingen van deze tijd. Dus laten we samen komen en onze eigen dans, onze werkelijke dans vinden, en die met elkaar delen en verbinden.

Deze dansavond combineert de pure vreugde van extatische dans met de diepte van Movement Medicine. Een dansreis voor jou en met elkaar! Om voorbij te gaan aan wie je denkt dat je bent. Om door jouw dans te ontdekken wat werkelijk waar is voor je hart. In ieder moment. Want iedere dans doet ertoe!

Het is een reis die we gezamenlijk maken. Je bent van begin tot eind aanwezig, jouw dans volgend, jouw dans delend, jouw dans verbindend.

We starten met een openingscirkel, vervolgens zal Marold je begeleiden om aan de hand van Movement Medicine jezelf steeds meer aan de dans te geven. Het tweede deel van de avond is zonder begeleiding, je volgt je eigen dans, soms diep naar binnen en soms uitbundig delend met een ander, soms wild en soms stil, soms werelds en soms bewogen door de heiligheid van je innerste zelf.
Tegen het einde van onze reis rusten we voor een moment in de weldaad van stilte, om vervolgens af te sluiten met een gemeenschappelijke cirkel.

19:30 – 19:55 Inloop en Indansen (let op! de deuren sluiten om 20:00)
20:00 – 22:30 Welkom, Movement Medicine Dansreis en Afsluiting.
22:30 – 23:00 Thee, fruit, chilling voor hen die willen.

Reserveren

Via deze link kan je direct reserveren.
LET OP! Het is niet mogelijk zonder reservering aan deze besloten dansavonden deel te nemen.
Er is plek voor maximaal 30 dansers.

 

Carpoolen

Hierbij een carpoollink waarmee je zelf vraag en aanbod kan regelen.

Gegevens

Datum:
28 november 2020
Tijd:
20:00 - 22:30
Kosten:
€20
Evenement Categorieën:
,

Organisatoren

Marold Emmelkamp
Freedance Utrecht

Locatie

Dorpshuis de Wardborg
Koningsweg 27

3886 KC
Garderen
+ Google Maps