Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Krijgers van het Hart @ Gent (BE)

Verlang je je ernaar dat jouw emoties een bron van empowerment, kracht en wijsheid zijn in je dagelijkse leven? Wil je de grootsheid en diepte van je hart waardig kunnen toelaten, zonder door je emoties overweldigd en geleefd te worden? Wil je je levenslust vergroten en niet langer (sommige van) je emoties onderdrukken?

Onszelf met compassie toestaan alles te voelen wat in ons hart beweegt, en dat vervolgens constructief tot expressie en in verbinding brengen, is een taak voor de Krijger in ons.

In Krijgers van het Hart maken we aan de hand van de danser in ons een sjamanistische reis door de vier emotionele kamers van het hart. Intensieve Movement Medicine oefeningen geven ons de tools om de taal van het hart te vertalen naar de taal van de dans, maken ons hart weer vrij, en helpen ons om de wijsheid en kracht van ons hart in ons dagelijks leven in te zetten.

In deze workshop zul je onder andere::

  • in een veilige cirkel van krijgers adhv Movement Medicine meditaties het licht en de schaduwen van je hart dansen.
  • de wijsheid en het medicijn van de vier kamers van je hart, te weten “wakker en open zijn, integriteit, overgave, vreugde en dankbaarheid” ontdekken en belichamen.
  • deelnemen in een Movement Medicine ceremonie met de intentie om je relatie en toegang tot de vier kamers van je hart en hun medicijn te helen; en zo vanuit een meer belichaamd hart je te verbinden met en te dansen voor al onze relaties

Marold’s werk met het hart integreert therapeutische en sjamanistische opvattingen over heling met nieuw onderzoek naar hersenfuncties, zenuwstelsel en diergedrag. Het is gebaseerd op zijn 15 jaar lesgeven in Movement Medicine, 25 jaar studie en beoefening van sjamanisme, als ook zijn 58 jaar leven met de wilde en tedere dans van zijn eigen hart.

Opgave en meer info via Oost West centrum. Volg deze link

Gegevens

Begin:
30 maart 2024 | 11:00
Einde:
31 maart 2024 | 17:30
Kosten:
€160

Organisator

Oost West Centrum
E-mail:
info@owc.be
Site:
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Compagnie Bougie – Gent
Gent
België
+ Google Maps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *