Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

IMBOLC: MM-Ceremonie terugkeer van het Licht @ Utrecht

Imbolc markeert de belofte van een nieuwe cyclus. Het licht keert terug en de eerste geuren van de lente hangen in de lucht. Voor onze  voorouders was dit de tijd om het eerste zaad weer in de Aarde te planten en in ceremonie te bidden voor de de vruchtbaarheid van de gewassen en het vee.

Tijdens deze eerste ceremonie van het nieuwe jaar, maken we ruimte  om onze dromen en gebeden te voeden met de toenemende kracht van het licht; zodat ze vanuit de winterse droomwereld in deze manifeste realiteit kunnen wortelen en groeien.

We brengen alles wat we in Donker Winter hebben gedroomd samen tot één of meerdere intenties voor de komende seizoenen. We callibreren ons innerlijk kompas weer op het Noorden van onze Ziel, opdat we – ook als de wereld om ons heen stormachtig en onrustig wordt – onze weg kunnen behouden.

In aanvulling op onze persoonlijke intentions, brengen we, zoals altijd, ook onze aandacht op wat er gebeurt in de wijdere wereld. Samen geven we alles, dat we hebben en alles wat we kunnen dansen, terug aan de Spirit van de dans om dat te alchemiseren tot een belichaamd gebed dat ons de komende seizoenen kan leiden.

Deze ceremonie is, zoals elk Movement Medicine ceremonie een mix van fantastische muziek en beats enerzijds en een duidelijke en eenvoudige geleide ceremoniële structuur anderzijds. De beat en muziek dragen ons, de structuur houdt ons gefocussed op de intentie van de ceremonie en de verbinding met al onze relaties.

For the Love of Life!


Tijd:

Inlooptijd:    18:45 – 19:10
Eindtijd:       22:30

Locatie:
Studio3, Weg naar Rhijnauwen 3, Utrecht.

Collecte:
Gewenste bijdrage aan de collecte tussen €30 en €40 (naar draagkracht, dankjewel),
als € 30  echt een te groot bedrag  voor je is en je voelt een sterke roep om te komen, neem dan contact met ons op, dan vinden we zeker een oplossing.

Aantal Deelnemers: 
Maximaal 27. Er is zo ruimte genoeg voor iedereen

Registratie vooraf is noodzakelijk. 
Dat kan door middel van onderstaand formulier

Gegevens

Datum:
3 februari 2024
Tijd:
19:00 - 22:30
Kosten:
€27.50 – €40

Organisator

De Beweging vh Leven
Telefoon:
+31636309189
E-mail:
info@debewegingvanhetleven.nl
Site:
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Studio 3
Weg naar Rhijnauwen 3
3584 AD
Utrecht
Nederland
+ Google Maps