Beltane Vuren – MM CeremonieBeltane eert het Leven. Het is  een dag om de vereniging van mannelijke en vrouwelijke energie te vieren, om de goddelijkheid van onze seksuele aard te omarmen
en om ons vermogen om leven te baren in een veelheid van creatieve vormen te eren.

Op dit punt in het Wiel van het Jaar vertegenwoordigt Beltane de piek van de lente en het begin van de zomer. Aarde energieën zijn op hun sterkst en het meest
actief. Het hele leven barst van groeikracht en overvloedige vruchtbaarheid op alle niveaus. Het potentieel wordt conceptie. Dit is een briljant moment om ideeën, hoop en dromen in actie te brengen. En een briljant moment om samen te dansen en in ceremonie zijn.

Deze ceremonie zal een heilige ruimte zijn om diep te dansen, om je eigen tempo te volgen en om het leven dat ons leeft vrij te laten bewegen. De ceremonie nodigt de voedende warmte en het verlichtende licht van het Beltane-vuur uit ons te dansen. De ceremonie heelt en brengt visie over wie we zijn en wat onze rol is in deze tijd. De ceremonie wakkert onze seksualiteit en sensualiteit, onze passie, vitaliteit en vreugde aan, zodat het meer vrij in ons lichaam kan bewegen. En deze ceremonie is een ruimte om onze gebeden voor geliefden en voor al onze relaties te belichamen.

Deze ceremonie is, zoals elke Movement Medicine ceremonie, een mix van fantastische muziek en beats enerzijds en een duidelijke en eenvoudige geleide ceremoniële structuur anderzijds. De beat en muziek dragen ons, de structuur houdt onze dans toegewijd aan al onze relaties en verbonden met alles dat ons steunt.

Kom en neem je plaats in deze cirkel onder the Tree of Life. Laten we het leven vieren, onze Lust for Life belichamen en meer schoonheid creëren.
For the love of Life!

In 2023 wordt deze ceremonie gehouden op 7 mei, 14:00 – 17:30, in Utrecht Volg deze link voor alle praktische informatie en om je aan te melden.