MM Ceremonie – Beltane

Op dit punt van Jaarwiel vertegenwoordigt Beltane de piek van de lente en het begin van de zomer.
Aarde energieën zijn op hun sterkst en het meest actief. Het hele leven barst van groeikracht en overvloedige vruchtbaarheid op alle niveaus. Het potentieel van de Winter is conceptie geworden.
Dit is een briljant moment om ideeën, hoop en dromen in actie te brengen. En een briljant moment om samen te dansen en in ceremonie te zijn. Een ceremonie om de goddelijkheid van onze seksuele aard te omarmen; en om ons vermogen te eren om leven te baren in een veelheid van creatieve vormen.

Deze ceremonie zal een heilige ruimte zijn om diep te dansen, om je eigen tempo te volgen en om het leven dat ons leeft vrij te laten bewegen. De ceremonie wakkert onze seksualiteit en sensualiteit, onze passie, vitaliteit en vreugde aan, zodat het meer vrij in ons lichaam kan bewegen, en heelt onze relatie met onze levenslust. En in deze heilige ruimte zullen we onze seksuele energie belichamen en verbinden met onze gebeden voor geliefden en al onze relaties.

Deze ceremonie is, zoals elke Movement Medicine ceremonie, een mix van fantastische muziek en beats enerzijds en een duidelijke en eenvoudige geleide ceremoniële structuur anderzijds. De beat en muziek dragen ons, de structuur houdt onze dans toegewijd aan al onze relaties en verbonden met alles dat ons steunt. Naaktheid en intieme aanraking zijn GEEN onderdeel van deze ceremonie.

Je bent van harte welkom, ongeacht je ervaring met Movement Medicine, de conditie van je lichaam, je geslacht, je huidskleur en ongeacht je seksuele aard, voorkeur of geschiedenis.

Laten we het leven en onze levenslust vieren, onze seksuele energie belichamen en meer schoonheid creëren.

In 2024 wordt deze ceremonie gehouden op 28 april, in Utrecht Volg deze link voor alle praktische informatie en om je aan te melden.